Gladnyhet for Solstad Offshore

Aksjen klatrer 3,62 prosent til 2,15 kroner.

Solstad Offshore har inngått en kontrakt med DeepOcean AS for offshorefartøyet «Normand Jarstein».Det skriver selskapet i en børsmelding onsdag morgen.Kontrakten starter i mars for 2019-sesongen, med muligheter for forlengelse inn i 2020 og 2021.DeepOcean vil mobilisere to WROV-systemer (undervannsdroner) om bord og bruke fartøyet for deres prosjekter innen olje, gass og fornybar energi.I tillegg til det ovennevnte skriver Solstad at Rever Offshore UK Limited, tidligere kjent som Bibby Offshore, har forlenget kontrakten for offshorefartøyet «Normand Clipper».Operasjonene vil være i Nordsjøen og kontraktsperioden er minimum 120 dager. Kontraktens starttidspunkt er i perioden mellom 15 mars og 15 april, 2019.Solstad-aksjen er i skrivende stund opp 3,62 prosent til 2,15 kroner, opp 24,71 prosent i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også