Handelsbanken tar grep - nedjusterer kursmål

Eivind Yggeseth
Børs

Handelsbanken nedjusterer ifølge en oppdatering fra meglerhuset kursmålet på Kongsberg Gruppen til 133 kroner per aksje fra tidligere 165 kroner, skriver TDN Direkt.Akkumuler-anbefaling gjentas.Det nye kursmålet inkluderer estimater for Rolls-Royce Commercial Marine fra 2. kvartal 2019.88 prosent av kuttet i kursmålet skyldes ifølge meglerhuset emisjonen av 55,99 millioner nye aksjer, skriver nyhetsbyrået.«Hovedårsaken for kuttet i estimatet for resultat per aksje i 2020 er emisjonen, ettersom vi venter at RRCM vi være innvannende for resultatet det året. Vi inkluderer også en integreringskostnad på 450 millioner kroner for RRCM i perioden, selv om dette er ekskludert fra våre justerte anslag», heter det fra meglerhuset.Videre venter meglerhuset fortsatt vesentlig ordrepotensial innen forsvar de kommende årene, ifølge TDN Direkt.Det seneste året har Kongsberg Gruppen falt 27,21 prosent på Oslo Børs. Aksjen har i løpet av den seneste måneden imidlertid steget 2,77 prosent.

kongsberg gruppen
handelsbanken capital markets
aksjetips
meglerhus