Høvler kursmålet og roper «selg»

Meglerhus nedgraderer Norsk Hydro.

Goldman Sachs nedgraderer anbefalingen på Norsk Hydro til salg fra kjøp, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset senker samtidig kursmålet betraktelig - til 33 kroner per aksje fra 55 kroner, opplyses det.Goldman Sachs viser til en forventning om at Alunorte gjenopptar full produksjon i slutten av første kvartal eller starten av andre kvartal, mot en tidligere forventning på slutten av januar 2019, samt en lavere prisforventning for aluminium. De venter begrensede aluminiumsproduksjonsskutt i markedet selv om marginene forblir under press, og ser en vesentlig opptrapping av tilbudet over de neste tre til fire årene, ifølge nyhetsbyrået.«SEMAS har fjernet embargoen, som åpner veien for at Alunorte kan gjenoppta full kapasitet. Det er imidlertid noe usikkerhet igjen rundt timingen, og Ministerio Publico viser motstand mot det nye bauksittdepoet», skriver Goldman Sachs.Aksjen har det siste året falt 30,37 prosent, og er så langt i år opp 3,95 prosent.