Hyundai Heavy Industries Group vil sikre avtaler for 138 milliarder

Hyundai Heavy Industries Group har høye forventninger til 2019.

Sør-Koreas Hyundai Heavy Industries Group søker å sikre avtaler til en verdi av 15,8 milliarder dollar, tilsvarende 138 milliarder kroner i 2019, skriver Yonhap News Agency.Til sammen markerer målet for Hyundai Heavy Industries Co., Hyundai Samho Heavy og Hyundai Mipo Dockyard Co. en økning på 20,7 prosent fra fjorårets mål på 13,2 milliarder dollar.Til sammen landet de tre avtaler for 13,7 milliarder dollar i fjor.Huyndai Heavy Industries har som mål å vinne kontrakter til en verdi av 8 milliarder kroner mens Hyundai Samo Heavy har et mål om å vinne kontrakter til en verdi av 4,3 milliarder dollar.Hyundai Mipo Dockyard sikter inn på 3,5 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået.