Investeringsbank er stålbull på Boeing

Morgan Stanley oppgraderer den amerikanske flyprodusenten.

I går ble det klart at Boeing hadde høyere netto ordreinngang i 2018 enn sin europeiske konkurrent Airbus. Dette har ikke skjedd på fem år.I dag oppgraderte Morgan Stanley flyprodusenten fra nøytral til overvekt.Den tradisjonsrike investeringsbanken økte også kursmålet for Boeing og opererer nå med et mål om 450 dollar per aksje, noe som tilsvarer en oppgang på omtrentlig 30 prosent fra dagens nivå.- Også i tøffere tider burde både EPSen og den frie kontantstrømmen være motstandsdyktig innenfor Commercial Aerospace. Dette støttes av profitt hos flyselskapene og at trafikktallene holdes stabile etter nedgangen i oljeprisen. I tillegg ser vi for oss eksponensiell vekst fra tilbakekjøp, produksjonsøkning og marginforbedringer. Alt dette fra en ledelse som har vist seg å være best i klassen, heter det fra investeringsbanken.Boeing-aksjen endte dagen på 352,61 dollar i New York, opp 2,55 prosent.