Investor: - Å eie aksjen er ganske uinteressant

Kjetil Holta. Foto: Finansavisen

Investor Kjetil Holta mener Apple har priset seg veldig ut.

Apple smalt torsdag ned 10 prosent etter første resultatvarsel på nesten 20 år. Milliardær og investor Kjetil Holta har solgt seg ut av Apple for lengst - og vet hvorfor han ikke vil inn igjen, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg føler de har priset seg veldig ut på de nye telefonene sine, sier investor Kjetil Holta i Holta Invest til avisen.Han var i mange år aksjonær i Apple, med god gevinst, men solgte seg ut for to år siden og erkjenner at det var en liten tabbe da aksjen hoppet i været like etter. De siste tre månedene har imidlertid aksjen falt 37 prosent på børs.- Jeg er glad i Apple-produkter, men å eie aksjen er ganske uinteressant. På hardware ligger de ganske dårlig an, sier Holta.- De har havnet på et blindspor. Veldig mye av veksten deres kommer fra prisøkning på produkter, og selvfølgelig fra Itunes-biten. Den vokser veldig bra og er ganske sunn. Det kommer nok til å vokse i årene som kommer, men på hardware tror jeg det kan bli tøft altså, sier investoren til DN.


Les også