Italienere sikrer milliardkontrakt i Saudi Arabia

Saipem tildelt kjempekontrakt av Saudi Aramco. 

Saudi Arabian capital Riyadh with the 'Kingdom Tower' photographed through a window of the 'Al-Faislia Tower' in the Saudi Arabian capital Riyadh. Saudi Arabias stock exchange has opened up to direct foreign investment for the first time. The decision to open up the Tadawul stock exchange on Monday comes at a crucial time for Saudi Arabia, whose revenue has taken a hit from the plunge in oil prices over the past year. The kingdom is the worlds largest exporter of crude. (AP Photo/Markus Schreiber, File)

Det italienske oljeserviceselskapet Saipem har sikret seg to EPIC-kontrakter med Saudi-Aramco, ifølge en melding fredag. Kontraktsverdien oppgis til totalt 1,3 milliarder dollar, eller om lag 11,1 milliarder norske kroner. Utdelingen skjer i forbindelse med en lenger avtale de to selskapene i mellom for arbeid utenfor kysten av Saudi Arabia.Avtalen varer til 2021.