Kjos: Norwegian har aldri hatt finansieringsproblemer

Børs

Tirsdag morgen ble det kjent at Norwegian Air Shuttel vil hente 3 milliarder kroner gjennom en tegningsrettemisjon. Ifølge Norwegian-sjef Bjørn Kjos er ikke flyselskapet i brudd med lånebetingelsene.- Vi har aldri vært det og kommer heller aldri til å bli det, sier Kjos under dagens pressekonferanse, ifølge TDN Direkt.Ifølge ham har Norwegian aldri hatt finansieringsproblemer.- Det koster å finansiere og nå er vi ferdig med ekspansjonen. Vi er stort sett ferdig med all den veksten vi skal gjøre, sier Kjos.Profitt i 2018Ifølge TDN Direkt forventer Norwegian å være lønnsomme fra 2019 og fremover.- Vi venter å være profitable i 2019 og fremover. Det vil variere kvartal fra kvartal, men vi vil være profitable, sier Kjos.Flyselskapet skyver nå på flyleveranser for å få lavere capex, og dette gjelder ifølge nyhetsbyrået spesielt for 2019.Ifølge Kjos gjelder forskyvningen flere flytyper, og selskapet vil komme med flere detaljer rundt dette under fjerdekvartalspresentasjonen 7. februar.

norwegian air shuttle
Norwegian
bjørn kjos