Meglergigant ser større nedside for Norwegian-aksjen

Morgan Stanley kutter nå i sitt kursmål på Norwegian Air Shuttle.

Børs

Morgan Stanley kutter kursmålet på Norwegian fra 175 til 150 kroner, melder TDN Direkt.IAG uttalte mandag at de ikke vil delta i en budkrig om Norwegian Air Shuttle. Selskapet skal imidlertid fortsatt være interessert i Norwegian, etter kjøpet av 4,6 prosent av flyselskapet i fjor.- Jeg liker Norwegian. Jeg liker varemerket. Jeg liker det Bjørn Kjos har gjort, sa IAG-sjef Willie Walsh til The Irish Independent, men la til at han mener Norwegians satsing på Boeing 787 var feil.Norwegian-aksjen klatret mandag 3,52 prosent til 177,70 kroner på Oslo Børs. Aksjen er hittil i år opp 2,45 prosent, mens den de siste tolv månedene har falt 19,08 prosent.

Norwegian
norwegian air shuttle
morgan stanley
bjørn kjos
Nyheter
Industri
Børs