Meglerhus stokker om – anbefaler ti aksjer

I forrige uke klatret porteføljen til SpareBank 1 Markets 3,3 prosent, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 4,9 prosent.Denne uken foretar analytikerne flere endringer.Lars-Daniel Westby og Petter Kongslie kvitter seg med Norsk Hydro og NRC for å gi plass til Kongsberg Automative, Magseis Fairfield og Atea.- Vårt underliggende makrosyn, i hvert fall frem mot mars, er at, ja veksten svekkes sammenliknet med i fjor, men vi tror på en form for «løsning» på handelskrigen, som vil gi et positivt moment selv om de rene finansielle og økonomiske effekten ikke er like store, skriver analytikerne.Tallknuserne beskriver Atea som et spekulativt kjøp, og opererer med et kursmål på 120 kroner.Kjøpsanbefalingene:

  • Aker
  • DNB
  • Norwegian
  • Kitron
  • Yara
  • Norway Royal Salmon
  • Bank Norwegian
  • Kongsberg Automative
  • Magseis Fairfield
  • Atea


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også