Next Biometrics oppdaterer markedet

Next Biometrics legger frem foreløpige tall.

Next Biometrics' foreløpige tall for fjerde kvartal indikerer en omsetning på linje med tredje kvartal, ifølge en oppdatering fra selskapet torsdag. Ebitda ekskludert opsjoner ventes å bli redusert med fem millioner kroner, sammenlignet med fjerde kvartal 2017.Videre går det frem at kontanter brukt til drift i fjerde kvartal 2018 er ventet til 25 millioner kroner, sammenlignet med 34 millioner kroner i fjor.Selskapet har mål om kostnadsreduksjon på 20 prosent med full virkning fra tredje kvartal.Selskapet har ifølge oppdateringen mottatt en andre ordre på 30.000 sensorer fra Tactilis under tidligere meldt kjøpsordre. Videre har selskapet mottatt første ordre fra India, samtidig som forsendinger til Fujitsu ventes å stige kraftig i 2019.Next vil oppdatere markedet ytterligere i webcast torsdag klokken 12.00.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også