NRC Group har gjennomført oppkjøp

NRC Group har gjennomført oppkjøpet av VR Track.

I oktober ble det kjent at NRC Group kjøper finske VR Track, og selskapet blir dermed Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur. - Dette er en milepæl i vår historie. Størrelse betyr mye i vår industri og vi ser at kontraktene blir stadig større og mer komplekse. Vi blir nå dobbelt så store, vi tar kraftig grep om det nordiske markedet og vi forbedrer vår konkurransekraft og legger grunnlaget for videre vekst, uttalte konsernsjef i NRC Group, Øivind Horpestad, i en kommentar. NRC Group har nå gjennomført oppkjøpet av VR Track gjennom sitt heleide datterselskap Parallel Bidco Oy, ifølge en børsmelding mandag.NRC vil utstede 9.877.953 nye aksjer til kurs 75,3127 til VR Group Ltd som delvis oppgjør for kjøpet av VR Track.Hele meldingen her


Les også