NRC Group sparker 90 ansatte

Ny svensk ledelse på plass.

Som en følge av oppkjøpet av VR Track , har NRC Group etablert en ny ledelse for sin svenske virksomhet, går det frem av en børsmelding.I reorganiseringen inngår et kutt av rundt 90 ansatte.Den svenske virksomheten har påført konsernet betydelige utgifter, og reorganiseringen vil belaste EBITDA i 4. kvartal 2018 med rundt 60 millioner kroner.I tillegg pådro NRC Group seg oppkjøpsrelaterte utgifter på 14 millioner kroner.Foreløpige tall og guidingKonsernet kommer også med foreløpige tall for 4. kvartal, og disse viser inntekter og EBITDA for VR Track på hhv. 305 og 28,6 millioner euro.Proforma-inntekter for konsernet, inklusive VR Track, kom inn på 6.476 millioner kroner i 2018, med EBITDA på 446 millioner kroner etter restrukturering og oppkjøp.I 2019 venter konsernet inntekter på syv milliarder kroner, påvirket av blant annet kraftige økninger i jernbaneinvesteringer i det svenske nasjonalbudsjettet.Les mer her.


Les også