Ny kontrakt til AF Gruppen

AF Gruppen utvider Helsfyr Hotell for Eiendomsspar.

AF Gruppen har inngått avtale med Eiendomsspar, ifølge en børsmelding.Avtalen gjelder bygging av ny fløy og ombygging av Scandic Helsfyr hotell, opplyses det.Kontrakten blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 234 millioner kroner, eks mva.Byggestart er 1. kvartal 2019 med ferdigstillelse sommeren 2020. - AF Gruppen var med å utvide Helsfyr hotell da det ble rehabilitert for om lag ti år siden. Derfor er det ekstra hyggelig å bli valgt igjen av Eiendomsspar. Hotellet ligger på Helsfyr hvor også AF Gruppen har sitt hovedkontor, og kapasitetsutvidelsen vil bidra til ytterligere utvikling av området. Vi ser frem til å samarbeide tett med Eiendomsspar, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.


Les også