Ny kontrakt til Data Respons

Børs

Data Respons har inngått kontrakter med en ledende aktør innen bankindustrien i Tyskland, ifølge en børsmelding onsdag.Avtalene er for utvikling av virksomhetskritiske systemer og omfatter utvikling av smarte løsninger for å forbedre effektiviteten og kunne tilby nye digitale produkter og tjenester, opplyses det.Kontraktsummen er ifølge meldingen på 20 millioner kroner.- Den tradisjonelle bankindustrien utfordres av ny teknologi (fintech), betalingsløsninger fra nye aktører (Google, Amazon og Apple Pay) og internettbanker med lavere kostbase. For å møte konkurransen kreves det investeringer for å automatisere prosessene, bygge om og modernisere infrastrukturen til en mer moderne, skybaserte og plattform-uavhengige løsning, samt utvikle nye applikasjoner og tjenester for å møte kundenes behov. Vår spesialistkompetanse innen embedded software og erfaring fra digitalisering i andre industrier gjør oss til en relevant partner i dette markedet, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.

data respons
Nyheter
Børs