Ny kontrakt til Veidekke

Veidekke skal bygge ny vindkraftpark for Eolus.

Veidekke har signert en ny avtale med Eolus Vind AB, ifølge en børsmelding torsdag.Prosjektet er en totalentreprise som omfatter konstruksjon av fundamenter og veier og tilhørende installasjon av elektriske kabler. Det skal bygges fundamenter og veier for ytterligere 31 vindmøller som skal bygges i Bäckhammar i Kristinehamn og Degerfors kommuner i Sverige, opplyses det.Kontraktsummen oppgis til 182 millioner svenske kroner.Prosjektet ble påbegynt rett over nyttår og skal stå klart i midten av februar 2020.- Vi ser frem til et fortsatt vellykket samarbeid med Eolus. Dette er en profesjonell kunde som setter bærekraft og kvalitet i første rekke - akkurat som Veidekke, sier Anders Johansson, anleggsleder i Veidekke Anläggning.