Ny kontrakt til Veidekke

Veidekke skal bygge i Sverige.

Framtiden Byggutveckling har gitt Veidekke oppdraget med å bygge den andre etappen på Mandolingatan i Västra Frölunda utenfor Göteborg, ifølge en børsmelding fredag.Det er en del av BoStad2021 og vil bli utført som en totalentreprise med 130 utleieleiligheter, opplyses det.Kontraktsummen er ifølge meldingen på om lag 273 millioner svenske kroner. Beregnet oppstart for prosjektet er til våren 2019.- Vi er veldig glade og stolte over at Framtiden Byggutveckling valgte oss til oppdraget, og at de setter pris på vår involverende arbeidsmetode for å få et best mulig samarbeid. Når vi gjør bruk av alles kunnskap og erfaring, kan vi bygge sikkert med høyeste kvalitet og økt lønnsomhet, sier Mattias Bylerius, arbeidsleder hos Veidekke Bygg Väst.