- Om du ikke allerede har gjort det, kjøp disse to aksjene

Kepler Cheuvreux mener det er på høy tid å kjøpe aksjer i Avance Gas og BW LPG etter et kraftig børsfall. 

Børs

«Vi vet du har hørt det før, men likevel…kjøp LPG Shipping!»Etter at de Oslo-noterte LPG-rederiene Avance Gas og BW LPG har falt henholdsvis 20 og 14 prosent på børsen bare den seneste måneden, velger shippinganalytikere Petter Haugen og Vetle Holt Johansen i Kepler Cheuvreux å gjenta sitt budskap.Etter børsfallet som fortsatte torsdag står aksjene i henholdsvis 12,85 kroner og 25,13 kroner.Haugen og Johansen har soleklare kjøpsanbefalinger på begge rederiene og kursmål som er betydelig høyere.Et kursmål på 40 kroner for Avance tilsvarer en potensiell oppside på hele 211 prosent.Kursmålet på BW LPG er på 67 kroner. For å komme dit må aksjen stige 167 prosent.Analytikerne viser til fersk statistikk fra EIA som viser at LPG-lagrene i USA fortsetter å øke og har nådd det høyeste nivået på to år.«Dette er i stor grad det vi har ventet på da det understreker robustheten i veksten til den amerikanske LPG-produksjonen som til slutt må bli eksportert», skriver de.«Så, om du ikke allerede har gjort det (som ærlig talt, dog irrasjonelt, har vært lønnsomt), kjøp Avance Gas og BW LPG», oppfordrer Kepler-analytikerne.

aksjetips
kepler cheuvreux
kjøpsanbefaling
avance gas
bw lpg
shipping
lpg
Nyheter
Børs