Pangstart for innsiden

Vil ha revansj for 2018.

Etter en blytung avslutning på fjoråret, har innsideporteføljen gjort et solid comeback i 2019.Innsiden steg 5,3 prosent sist uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs på sin side var opp 2,2 prosent.Dermed har porteføljen steget 7,7 prosent hittil i år, mens børsen nå er 5,0 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Alle slo børsenSamtlige aksjer gjorde det bedre enn markedet.Scottish Salmon viste vei med en oppgang på spreke 8,8 prosent i forrige uke, og er nå opp 15,7 prosent siden aksjen ble tatt inn 21. desember.B2Holding fulgte nærmest på pluss 6,2 prosent.Golden Ocean bidro positivt med sin oppgang på 4,9 prosent, og det samme gjorde Yara og XXL etter å ha steget hhv. 3,4 og 3,0 prosent.Avisen gjør ingen endringer i porteføljen denne uken.