Shizuo Kambayashi

Positiv stemning i Asia

Det er for det meste positiv stemning på børsene i Asia torsdag morgen, men relativt små utfall.I Japan faller Nikkei 0,20 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,35 prosent.Shanghai Composite i Kina klatrer 0,16 prosent, og CSI 300 er opp 0,13 prosent. Hang Seng i Hong Kong stiger 0,07 prosent.Kospi i Sør-Korea styrker seg 0,05 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia er opp 0,26 prosent, mens Straits Times i Singapore faller tilbake 0,27 prosent.BeroligetNervøsitet rundt utviklingen i den globale økonomien har siden i høst preget børsene. Ifølge Bloomberg News var finansdirektør i Bank of America, Paul Donofrio, onsdag med på å berolige investorene med en uttalelse om at han ikke har sett noe som tyder på en økonomisk nedtur i nær fremtid. Bank of America knallet til med et resultat på 7,28 milliarder dollar, eller 70 cent per aksje, i 4. kvartal. Refinitiv-konsensus på forhånd viste ifølge Marketwatch et resultat på 63 cent per aksje.- Første kvartal handler om lettelsesrallyer og det faktum at ting ikke er så ille som de ble priset til, sier strateg i Deutsche Bank, Binky Chadha, til Bloomberg.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også