Rød åpning på Wall Street - aksje raser

Peter Tuchman, center, works with fellow traders on the floor of the New York Stock Exchange, Friday, Oct. 26, 2018. Stocks are opening broadly lower on Wall Street, a day after a massive surge, as a number of big companies reported disappointing results. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew

Pilene peker kraftig ned i åpningshandelen i New York mandag.Den teknologitunge Nasdaq-indeksen faller 1,38 prosent til 7.065,72, mens Dow Jones svekker seg 1,22 prosent til 24.434,27.S&P 500 er ned 1,12 perosent til 2.634,71. Industrigiganten er ned 6 prosent etter at selskapet la frem svakere kvartalstall enn ventet.Caterpillar fikk et justert resultat per aksje ble 2,55 dollar per aksje, mot 2,16 dollar per aksje ved samme korsvei i fjor. Det derimot ventet et resultat på 2,99 dollar pr aksje, ifølge CNBC.Markedet straffer Nvidia-aksjen kraftig, som faller 17 prosent etter at selskapet kuttet guidingen for inntektene i fjerde kvartal. Selskapet venter inntekter på 2,2 milliarder dollar, mot tidligere 2,7 milliarder dollar.