Så stor ble produksjonen på Tawke

Genel har nå kommet med en ny produksjonsoppdatering.

Bruttoproduksjonen på den DNO-opererte Tawke PSC-lisensen endte i 4. kvartal 2018 på 127.220 fat per dag, melder Genel, ifølge TDN Direkt.Peshkabir bidro her med 50.130 fat per dag.Selskapet melder at Peshkabir-8-brønnen ble ferdigstilt i desember, og denne produserer nå rett under 10.000 fat pr dag. Resultatene fra Peshkabir-9-brønnen ventes ifølge nyhetsbyrået om kort tid.«Mens ytterligere produksjonsbrønner skal bores i 2019, vil Peshkabir-aktiviteten i 2019 fokuseres på feltledelsesfasiliteter og utnyttelse av tilknyttet gass for å nedre oljeutvinningsgraden på Tawke-feltet», skriver Genel, ifølge TDN Direkt.I 2019 venter Genel en nettoproduksjon fra Tawke PSC og Taq Taq PSC på omtrent samme nivå som i 4. kvartal 2018. Taq Taq-feltet produserte i kvartalet 11.640 fat per dag.Driftsinvesteringene på Tawke og Taq Taq er ventet å bli på rundt 100 millioner dollar netto for Genel i 2019, og selskapet venter ifølge nyhetsbyrået å generere vesentlig fri kontantstrøm i år.


Les også