Spectrum satser sterkt i Brasil

Nyhetsdekningen av Brasil har fokusert mye på den politiske uroen ved presidentvalget, men finansdirektør Dean Zuzic er optimistisk for Spectrum sine aktiviteter i Brasil.

-Brasil tror vi kommer til å bli kanonbra fremover i 2019. Der gikk vi inn ganske tidlig, og jeg tror vi er blant de største, om ikke den største, med bra data der, sier han. Zuzic peker på økte investeringer, der oljegiganten Petrobras øker sine letebudsjetter for 2019.-Dette mener jeg indikerer at det, i hvert fall hva gjelder Brasil, kommer til å være mer aktivitet i 2019 enn det det var tidligere, sier Zuzic. Ikke veldig bekymret for oljeprisenVidere er ikke finansdirektøren særlig skeptisk til oljeprisfallet som kom overraskende på mange analytikere. - Det er alltid noe usikkerhet når oljeprisen faller fra 80 til 50 dollar fatet, men det jeg kan si er at vi ikke har merket noe endring i deres villighet og interesse til å kjøpe data i fjerde kvartal, etter oljeprisfallet. Så lenge det ikke faller mer, ser ikke vi noen grunn til at det skal påvirke etterspørselen. Dette, kombinert med lave leteinvesteringer de to siste årene, gjør at vi tror det er en underdekning på lete-siden som man blir nødt til å ta igjen, og så lenge oljeprisen holder seg på disse nivåene her så er vi egentlig ganske positive sier finansdirektør Dean Zuzic i Spectrum til TDN Direkt fredag