Stig Myrseth bytter ut én aksje

- Fin eksponering mot attraktiv megatrend.

Investeringsdirektør Stig Myrseth i Dovre Forvaltning bytter denne uken ut én aksje i sin anbefalte portefølje.Inn kommer Self Storage Group, etter at styremedlem Runar Vatne kjøpte 600.000 aksjer for 9,7 millioner kroner tirsdag i forrige uke.- Et så signifikant innsidekjøp fra en som kjenner eiendomsbransjen godt og har en «track record of success» fra den, er verdt å merke seg. Selskapet gir en fin eksponering mot en av de mest attraktive megatrendene i eiendomsbransjen, veksten i markedet for minilagre til privatpersoner og bedrifter. Dette blinker aksjen ut som en langsiktig vinner, forklarer Myrseth.Øystein Stray Spetalen og Ferncliff-systemet er storaksjonærer i Self Storage Group.Bank får reisepassUt ryker Komplett Bank.- Aksjen går ut fordi toppsjefen meldte sin avgang. Dermed har både toppsjefen og finansdirektøren sluttet i løpet av et halvt år, noe som skaper usikkerhet i det kortsiktige bildet. Lav vurdering gjør dog at jeg fortsatt er positiv til aksjen på lang sikt, forklarer Myrseth overfor Hegnar.no.Dovre-porteføljenAkastorB2HoldingJinhui ShippingNorthern DrillingSelf Storage GroupTGSPorteføljen falt 1,5 prosent i forrige uke, men hovedindeksen på Oslo Børs steg 0,9 prosent.Hittil i år er porteføljen opp 10,4 prosent, mot hovedindeksens 6,2 prosent.


Les også