Stig Myrseth bytter ut én aksje

Blinker ut «billig» oljeaksje.

Brian Cliff Olguin

Investeringsdirektør Stig Myrseth i Dovre Forvaltning bytter denne uken ut én aksje i sin anbefalte portefølje.Inn kommer BW Offshore.- Selskapet gir en fin eksponering mot oljeprisen via Dussafu-feltet samt en ventet bedring i FPSO-markedet (flytende oljeproduksjon, red. anm.). P/E (aksjekurs i forhold til resultat per aksje, red. anm.) estimeres å falle ned på 3-tallet neste år, noe som sammen med en god kontraktsdekning og sunn balanse blinker aksjen ut som billig, skriver Myrseth i sin ukesrapport.For å få plass tar direktøren ut Jinhui Shipping - motvillig.- Det skarpe fallet i supramax-ratene skaper kortsiktige motvinder, fortsetter han.Dovre-porteføljenAkastorB2HoldingBW OffshoreNorthern DrillingSelf Storage GroupTGSPorteføljen falt 2,0 prosent i forrige uke, men hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 0,55 prosent.Hittil i år er porteføljen opp 8,2 prosent, mot hovedindeksens 5,6 prosent.