Tidligere Hofseth-ansatt betalte gjeld med aksjer

Roger Hofseth øker beholdningen.

Gründer Roger Hofseth. Foto: Finansavisen.

Hofseth AS, et heleid datterselskap av Hofseth International AS (delvis, indirekte eid av toppsjef toppsjef Roger Hofseth og styreleder Ola Holen), har i dag mottatt 157.687 aksjer i Hofseth BioCare fra en tidligere ansatt i Hofseth Biocare som betaling for personlig gjeld, går det frem av en børsmelding.Aksjene ble overført til kurs 2,42 kroner, noe som verdsetter aksjeposten til 381.602 kroner.Hofseth AS etter transaksjonen eie 32.403.412 aksjer i Hofseth BioCare, tilsvarende 10,9 prosent.Hofseth International AS er en gruppe av selskaper som inkluderer Hofseth Logistics AS, Hofseth AS, Seafood Farmers of Norway AS og Hofseth Aalesund AS. Gruppen vil etter dette eie 69.881.778 aksjer, tilsvarende 23,7 prosent.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker