To aksjetips fra DNB Markets-analytiker

- Alternative investeringer i øyeblikket ser mer attraktive ut, heter det fra Ole-Andreas Krohn.

Innen entreprenørsektoren tar DNB Markets anbefalingen på Veidekke ned fra «hold» til «selg», går det frem av en fersk oppdatering.«Kursen stengte fredag på 97,30 kroner per aksje og med et nytt kursmål på 93 kroner per aksje er nedsiden begrenset, men vi mener alternative investeringer i øyeblikket ser mer attraktive ut», heter det fra analytiker Ole-Andreas Krohn.Utviklingen i det svenske boligmarkedet har vært enda svakere enn ventet og i tillegg venter DNB Markets at rapporten for 4. kvartal 7 februar vil vise lav kapasitetsutnyttelse for asfaltvirksomheten.«På den positive siden venter vi riktignok en solid ordreinngang, men for denne ligger den potensielle inntjeningen fortsatt et godt stykke frem», skriver Krohn.Jekker ned kursmålNRC Group stengte fredag på 66,40 kroner per aksje. Her tar meglerhuset etter blant annet en oppdatering av de løpende kontraktene med SJ kursmålet ned fra 86 til 81 kroner per aksje.Analytikerne opprettholder en kjøpsanbefaling.