Trygve Hegnar: - Dette vil prege markedet i år

Børsåret 2019 har startet turbulent. Hvordan blir fortsettelsen?

Eksperter frykter ved inngangen til 2019 at en global resesjon er på trappene. Oljeprisen er langt lavere enn man ventet et år tilbake i tid, og handelsuroen mellom Kina og USA er ikke løst. Denne uken kom i tillegg tech-giganten Apple med resultatvarsel.Det er selskapets første resultatvarselet på nesten 20 år, og markedet reagerte med å sende aksjen ned over 10 prosent torsdag. - Markedet har fått et skremmeskudd. Hva skjer nå? Betyr dette Apple-fallet noe for andre selskaper - i andre land, og hva skjer videre, sier Trygve Hegnar i HegnarPodden helgespesial,og fortsetter;- Det er en kjempeusikkerhet som er skapt på grunn av det.Mer om Trygve Hegnars syn på markedsutsiktene for 2019 får du i HegnarPodden under:


Les også