Veidekke skal bygge 130 leiligheter i Oslo

Har inngått avtale for fjerde byggetrinn i Gartnerkvartalet. 

FILE - In this Saturday, Dec. 10, 2016 file photo, Russian Minister of Energy Alexander Novak, left, and Khalid Al-Falih, Minister of Energy, Industry and Mineral Resources of Saudi Arabia attend a news conference after a meeting of the Organization of the Petroleum Exporting Countries, OPEC, at their headquarters in Vienna, Austria. OPEC and key non-OPEC oil producers are near their target of taking 1.8 million barrels of crude a day off global markets less than two months after agreeing to do so in efforts to push up the price of crude, Russia's energy minister said Sunday, Jan. 22, 2017. Novak's upbeat comments to reporters came at the end of the first meeting of a joint OPEC-non-OPEC committee set up to monitor compliance to the Dec. 10 agreement. (AP Photo/Ronald Zak, FIle) Ronald Zak

Veidekke Entreprenør har inngått avtale om å bygge fjerde byggetrinn på bolig­prosjektet Gartnerkvartalet med Lørenvangen Utvikling AS. Oppdraget er verdt 290 millioner, opplyses det i en melding. - Salget har vært meget godt på Gartnerkvartalet. Kombinasjonen av små og store leiligheter med parkering under bakken, balkonger, takterrasser, flere typer hageparseller og ikke minst store grøntområder er noe kjøperne tydeligvis har satt pris på. Vårt mål er å bygge gode nabolag, og alt ligger til rette for det her, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom.Dette fjerde byggetrinnet består av et bygg på 9 og 10 etasjer med totalt 130 boliger.Gartnerløkka-prosjektet vil best bestå av rundt 540 boliger i syv boligblokker når prosjektet er ferdig.