Verizon med sterk bunnlinje - guider nullvekst

Verizon Communications fikk et justert resultat pr aksje på 1,12 dollar i fjerde kvartal, sammenlignet med et resultat på 0,86 dollar pr aksje samme periode året før, ifølge selskapets kvartalsrapport.Det var på forhånd ventet et justert resultat pr aksje på 1,09 dollar, ifølge estimater innhentet av Refinitiv. Driftsinntektene var 34,3 milliarder dollar i kvartalet, mot ventet 34,4 milliarder. Selskapet guider nå driftsinvesteringene i 2019 på 17 til 18 milliarder dollar. Videre ser selskapet et justert resultat pr aksje i 2019 på samme nivå som i 2018, justert for nye leasing-regnskapsstandarder.- Verizon avsluttet 2018 med å levere solide finansielle- og operasjonelle resultater, særlig illustrert med vår sterke omsetning innenfor trådløs service og inntjeningsveksten, heter det fra Hans Vestberg, CEO i Verizon, i en melding.Aksjen faller 1,1 prosent i førhandelen.


Les også