- Vi kan ikke utelukke videre kutt i billettprisene

Ryanair ser nå svakere 2019 enn tidligere.

Ryanair nedjusterer nå guidingen for regnskapsåret 2019 fra 1,1-1,2 milliarder pund til 1,0-1,1 milliarder pund, melder TDN Direkt.Blant årsakene er lavere priser på vinterbilletter. Disse er ifølge nyhetsbyrået nå ventet å faller 7 prosent, mot en tidligere guidet nedgang på 2 prosent.Det ventes også sterkere trafikkvekst enn tidligere, med en oppgang på 9 prosent til 142 millioner passasjerer. Ryanair har tidligere guidet 141 millioner passasjerer.I tillegg nevnes sterkere tilleggssalg, samt svakt bedre enn ventet enhetskostnader i andre halvårGuidingen ekskluderer ifølge TDN Direkt oppstartskostnader i Lauda, som har blitt kuttet fra 150 millioner pund til 140 millioner.- Selv om vi har fornuftig visibilitet over fjerdekvartalsbookinger kan vi ikke utelukke videre kutt i billettpriser og/eller lavere helårsguiding dersom det inntreffer uventede brexit- eller sikkerhetsutviklinger som vil negativt påvirke yield mellom nå og slutten av mars, sier Ryanair-sjef Michael O'Leary i en kommentar.Regnskapsåret til Ryanair går fra 1. april til 31. mars.