Vil få fart på en bremsende økonomi

Det signaliseres at myndighetene kan lansere flere stimulansetiltak i nær fremtid.

Kina vil sikte på å oppnå en «god start» på første kvartal for økonomien, ifølge Den nasjonale reform og utviklingsviklingskommisjonen tirsdag, skriver TDN Direkt.Det signaliseres ifølge Reuters at myndighetene kan lansere flere stimulansetiltak i nær fremtid for å få fart på en bremsende økonomi.Statsminister Li Keqiang uttalte mandag at «vi må jobbe for en god start på første kvartal for å skape forhold for å fullføre nøkkelmål og oppgaver for året», ifølge statlig media. Ifølge det statlige nyhetsbyrået Xinhua sier Li at landet står overfor et mer utfordrende utviklingsmiljø dette året, med økende utfordringer og negativt press på økonomien, skriver TDN Direkt.Han oppfordret til en balanse mellom å stabilisere veksten, fremme reformer, restrukturering og å forhindre risiko.