Wentworth Resources oppdaterer markedet

Selskapet er ute med operasjonell oppdatering.

Wentworth Resources Plc er ute med en operasjonell oppdatering fredag, samt guiding for 2019.Selskapet skriver at gass-etterspørselen i Tanzania fortsatte å stige i fjerde kvartal 2018, som resulterte i en gjennomsnittlig produksjon på 87,3 kubikkfort (MMCF) gass pr dag i kvartalet. I desember var produksjonen 92,5 MMCF pr dag.For 2019 venter selskapet at gjennomsnittlig daglig produksjon vil ligge mellom 75-85 (MMCF).I Mosambik er selskapet, som tidligere annonsert, i ferd med å levere tilbake «Tembo Appraisal License» innen 30 april 2019.Selskapet fortsetter å vurdere muligheter i landet, gjennom sitt sterke forhold med ENH og INP.Les hele oppdateringen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også