Aker Energy og Ocean Yield enige om opsjonsavtale for FPSO

Aker-selskapene er enige om en opsjonsavtale for FPSOen Dhirubhai-1.

Aker Energy vil betale tre millioner dollar for en opsjon, som kan utøves før 1. mai 2019. I tillegg kan Aker Energy utvide opsjons-perioden med 30 dager mot ekstra kompensasjon.FPSOen er tiltenkt Aker Energy sitt prosjekt i Ghana, det kommer frem i en melding tirsdag kveld.Hvis opsjonen utøves vil Ocean Yield finansiere modifikasjonen på FPSOen mot en konkurransedyktig charterrate som reflekterer bokført verdi på skipet og kostnaden av modifikasjonene.- Vi er fornøyde med å annonsere at vi har inngått en opsjonsavtale med Aker Energy for en 15 års charter for FPSO Dhirubhai-1 for deres planlagte tidlig oljeproduksjon offshore i Ghana, sa Ocean Yield CEO, Lars Solbakken i meldingen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker