Analytiker anbefaler kjøp – onsdag kommer tallene

Børs

Investtech anbefaler kjøp av egenkapitalbevis i Sparebanken Øst.- Sparebanken Øst viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang, skriver Investtech.Ifølge analytikeren ble det gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 56,57 kroner i januar. Videre oppgang til 60.65 kroner eller mer er signalisert.På nedsiden ligger det nå støtte ved cirka 57 kroner. Det er lite motstand over dagens nivå.- Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Sparebanken Øst omsettes nå for 59 kroner, opp 1,37 prosent.Banken legger frem sitt årsresultatet onsdag 13. februar.

børs
investtech
sparebanken øst