Analytiker: Caset er superbra

Torsdag morgen ble det kjent at Odfjell Drilling fikk et resultat etter skatt på 18,73 millioner dollar i 4. kvartal 2018, mot 14,07 millioner dollar i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 167,62 millioner dollar, sammenlignet med 170,67 millioner dollar i 4. kvartal 2017.Her er rapporten.Analytiker Kim Andre Uggedal i SEB sier til TDN Direkt at dagens rapport fra Odfjell Drilling var sterk, og viser til at selskapet hadde sterk kontantstrøm samt god reduksjon av nettogjeld i kvartalet.- Odfjell-caset er inntakt. Nordsjøen ser strammere ut, og de er mer eller mindre utsolgt for 2019 og i praksis også for high end-riggene sine i 2020 (...). Caset er superbra, og selskapet er min favoritt blant boreselskapene om dagen, sier Uggedal til TDN Direkt.Analytikeren synes det var litt negativt at det ikke kom noe mer informasjon om refinansieringen.På Oslo Børs omsettes aksjen for 26,40 kroner, opp 0,57 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også