Analytiker: Følg med på denne aksjen

Investtech ber investorer om å følge med på utviklingen i Veidekke.- Veidekke har brutt den stigende trendkanalen på mellomlang sikt, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt eller mer sidelengs utvikling, skriver Investtech.Ifølge analytikeren ga aksjen et salgssignal fra en liten hode-og-skuldre-formasjon etter å ha testet motstand ved 99 kroner, men ligger fortsatt over støtten ved 88 kroner. En sluttkurs under dette nivået kan ifølge analytikeren være et salgssignal.- Volumbalansen og momentumindikatoren RSI er ganske nøytrale. Disse forholdene, samt at kursen er over støtte, gjør at aksjen vurderes teknisk nøytral på mellomlang sikt. Vurdering: Watch, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 89,90 kroner, hvilket betyr at aksjen har falt 7,22 prosent hittil i år.


Les også