Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i ABG Sundal Colliar.- ABG Sundal Collier ga salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon i juli og aksjen innledet deretter en fallende trend, skriver Investtech.Analytikeren minner om at fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende.- Negativ volumbalanse viser at volumet er høyere på nedgangsdager enn på oppgangsdager. Det indikerer at optimismen er avtagende hos investorene, og svekker aksjen ytterligere. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 4,20 kroner, opp 1,33 prosent.Det betyr at aksjen er opp 3,58 prosent den siste uken mens den er ned 7,69 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også