Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Austevoll Seafood.- Austevoll Seafood ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, skriver Investtech.Ifølge analytikeren etablerte aksjen motstand ved 139 kroner i november, mens kursen har dannet støtte ved 105 kroner og ligger nær gulvet i trendkanalen. Det kan gi en reaksjon opp.- Aksjen har en mulig hode-og-skuldre-formasjon under utvikling. Etablert brudd under støtten ved 104 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang, skriver Investtech.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.- Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 111 kroner, ned 1,07 prosent.Det betyr at aksjen er opp 2,21 prosent den siste uken mens den har lagt på seg 3,93 prosent hittil i år.