Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i PGS.- Etter det kraftige fallet i høst, reagerer PGS fint opp igjen. Selv om kursen har nær doblet seg siden bunnen i desember, er det fremdeles god oppside, skriver Investtech.Ifølge analytikeren ligger neste motstandsnivå ved 35 kroner mens kursen nå har støtte ved 20 kroner. Et brudd under dette nivået vil svekke aksjen.Positiv volumbalanse, med høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt.To innsidere kjøpte aksjer i januar, så PGS er maksimalt positiv på innsidehandler.- Gjennomsnittlig kursendring per måned er 35 prosent. Risikoen er dermed høy. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Torsdag inntar aksjen taperlisten på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 19,975 kroner, ned 2,66 prosent.


Les også