Blandet åpning på Wall Street

Det er en blandet åpning på børsene i New York mandag.Dow Jones faller 0,17 prosent i åpningshandelen til 25.022,12, mens den teknologitunge Nasdaq-indeksen er opp 0,05 prosent til 7.265,88.S&P 500 er ned 0,15 prosent til 2.702,60. Markedet venter fortsatt på flere selskapet skal legge frem sine tall for fjerde kvartal 2018.Google-eier Alphabet legger frem sine tall etter børsåpning, mens DHT Holding Walt Disney skal i ilden tirsdag. Fokuset i markedet er også fortsatt på utviklingen i handelssamtalene mellom Kina og USA, ettersom fristen for eventuelle nye sanksjoner på kinesiske varer nærmer seg. - Til tross for at det var gode tegn knyttet til møtet mellom USA og Kina forrige uke, kom det ingen konkrete uttalelser, noe som etterlot markedet sårbart for "antitrade"-uttalelser, sier markedsanalytiker Alfonso Esparza i Oanda, ifølge Marketwatch.