Børsene i Japan klatrer

A man looks at an electronic stock board showing Japan's Nikkei 225 index at a securities firm in Tokyo Thursday, Nov. 1, 2018. Stocks climbed for the second day in a row Wednesday at the end of a brutal month for the global market. Investors applauded strong quarterly results from companies including Facebook and General Motors, but U.S. stocks still finished with their worst monthly loss in seven years. (AP Photo/Eugene Hoshiko) Eugene Hoshiko

De asiatiske børsene stiger mandag morgen.I Japan klatrer Nikkei 0,34 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,93 prosent.Hang Seng i Hong Kong styrker seg 0,21 prosent, og S&P/ASX 200-indeksen i Australia stiger 0,48 prosent.I Kina er markedene er stengt hele uken som følge av kinesisk nyttår, mens det i Sør-Korea er stengt til og med onsdag.Ifølge Bloomberg News er det positive uttalelser fra Washington om handelssamtalene mellom Kina og USA som styrker de av de asiatiske børsene som holder åpent mandag.Med tanker på at store deler av de asiatiske markedene er stengt hele eller deler av denne uken, ventes det nå at investorene igjen snur fokuset mot resultatsesongen.