Dårlige nyheter for Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway, med Warren Buffet som CEO, offentliggjør sin årsrapport i morgen.

Oraklet fra Omaha som har ledet selskapet i over et halvt århundre måtte i dag se at en av Berkshire Hathaways største investeringer, Kraft Heinz, dundret ned over 25% etter skuffende tall. Årsrapportene til Berkshire Hathaway inneholder Warren Buffets årstale til aksjonærer er obligatorisk lesestoff for mange finansfolk, grunnet hans gode markedsbetrakninger og gode kommunikasjonsevne.Skuffende tall Det spørs likevel om han har gode nyheter å komme med denne gangen, for Heinz Kraft, en av de største investeringene til Berkshire Hathaway raste i dag ned over 25 prosent etter skuffende tall. Dette medfører Berkshire Hathaway et tap på over 4 milliarder dollar, i følge cnbc.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også