De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada torsdag kveld.

Dow Jones falt torsdag tilbake marginale 0,06 prosent, mens S&P 500 og Nasdaq steg henholdsvis 0,86 og 1,37 prosent.Utviklingen kom i kjølvannet av Trump-uttalelser, der presidenten uttalte at han ønsker en altomfattende avtale med Kina, men at det ikke er sikkert at denne vil komme på plass før 1. mars.Trump sa også at han vil møte president Xi Jinping innen kort tid for å diskutere videre og forhåpentligvis komme til en enighet.Videre valgte den amerikanske sentralbanken å holde renten uendret på 2,25-2,5 prosent onsdag, i tråd med forventningene.Fra å ha kommunisert gradvise og moderate renteøkninger, endret sentralbanksjef Jerome Powell kommunikasjonen til «vent og se». En svakere global økonomi, samt begrenset press på inflasjonen ble nevnt blant årsakene.Hele USA-kommentaren her


Les også