De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada fredag kveld.

Dow Jones falt tilbake 0,25 prosent til 25.106,33, mens S&P 500-indeksen endte opp 0,07 prosent til 2.707,88. Nasdaq klatret 0,14 prosent til 7.298,20.Ifølge CNBC var markedet preget bekymringer for handelsforhandlingene mellom USA og Kina og svakere økonomisk vekst.The Wall Street Journal rapporterte fredag at de to landene fortsatt ikke har satt sammen et utkast til saker de er enige og uenige om, til tross for at landenes deadline tidlig i mars nærmer seg. I tillegg uttalte Donald Trump torsdag at han ikke skal møte Kinas president Xi Jinping før den fristen.- Frykten for handelskrigen har krøpet tilbake i markedet, sier sjeføkonom i Spartan Capital Securities, Peter Cardillo, til CNBC.


Les også