De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada mandag kveld.

Utviklingen på Wall Street var relativt flat mandag. Dow Jones falt 0,21 prosent og endte dagen på 25.053,11 poeng, mens S&P 500 og teknologitunge Nasdaq Composite steg med henholdsvis 0,07 og 0,13 prosent til 2.709,80 og 7.307,90 poeng.Utviklingen kom i kjølvannet av at investorene overveier sannsynligheten for at partene i handelskrigen vil komme til enighet. Fristen utløper 1. mars.- Markedet venter på informasjon om handelskrigen og de geopolitiske problemene som fortsatt er der. Vi er på et punkt der vi venter og overveier sannsynligheten for at det skal bli en handelsavtale, sa Brent Schutte, sjefsstrateg hos Northwestern Mutual Wealth Management, til CNBC.Les hele USA-kommentaren her.