- Den beste industrielle eieren av Oslo Børs

DNB vil fortsette å støtte Nasdaqs bud på Oslo Børs, selv om Euronext skulle høyne sitt bud.

Børs

DNB, største eier av Oslo Børs VPS, vil ifølge en talsmann fortsatt støtte Nasdaqs bud på Oslo Børs, selv om Euronext høyner sitt bud, skriver Reuters.«Nasdaq er definitivt den beste industrielle eieren av Oslo Børs VPS», uttaler en talsperson fra DNB.På spørsmål om et potensielt høyere bud fra Euronext vil forandre DNBs mening, svarte talspersonen ifølge nyhetsbyrået følgende:«Det ville ikke forandre vår konklusjon». Euronext og Nasdaq Nordic har begge lagt inn bud på Oslo Børs, og styret i Oslo Børs VPS Holding har anbefalt budet fra Nasdaq Nordic.Euronext skriver ifølge en pressemelding mandag at de tar anbefalingen til etterretning. Det går videre frem at Euronext ikke har noen planer om å trekke sitt bud, men vil vurdere å justere det.DNB eier nær 20 prosent av Oslo Børs.

oslo børs
bud
nasdaq
euronext