Dette skjer i dag - fredag

Resultatsesongen ruller videre. Og: Vi får nye signaler om tilstanden i norsk økonomi.

Resultater, NorgeAF GruppenAgder EnergiAkva groupArendals FossekompaniBRAbankCxense (1. kvartal)GC Rieber ShippingGjensidige Bank (årsrapport)Gjensidige Bank Boligkreditt (årsrapport)Gjensidige Forsikring (årsrapport)Gjensidige Pensjonsforsikring (årsrapport)InductIteraMagnoraMelhus SparebankPolaris Media ASA (årsrapport)Polaris MediapoLightSaga TankersSelbu SparebankSkagerrak SparebankTechstepVV HoldingWilh. Wilhelmsen HoldingVi tar også med at Sparebanken Telemark avholder kapitalmarkedsdag.Resultater, utenlands Fingerprint CardsFinnairDeereInternasjonalt skal 38 selskaper i ilden. Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Veitrafikkulykker med personskade, januar 2019, foreløpige tallKostnadsindeks for lastebiltransport, januar 2019Skogeiernes inntekt, 2017Godstransport med lastebil, 4. kvartal 2018Utenrikshandel med varer, januar 2019, foreløpige tallTallene slippes som vanlig klokken 08:00.Makro, utenlandsKina (02:30): KPI, januarKina (02:30): PPI, januarJapan (05:30): Industriproduksjon, desemberSpania (09:00): Inflasjon, januarStorbritannia (10:30): Detaljhandel, januarEMU (11:00): Handelsbalanse, desemberUSA (14:30): Empire-undersøkelse, februarUSA (15:15): Industriproduksjon, januar USA (16:00): Michigan-undersøkelse, februarKilder: Oslo Børs, SSB, CNBC, TDN Direkt


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også