FILE - In this Aug. 1, 2016, file photo, Berkshire Hathaway Chairman and CEO Warren Buffett applauds at a rally for Democratic presidential candidate Hillary Clinton in Omaha, Neb. Buffett's company nearly quadrupled its investment in Apple to over 57 million shares during the last three months of last year. (AP Photo/Andrew Harnik, File) Andrew Harnik

Dette skjer i dag - fredag

En av verdens rikeste legger frem tall.

Resultater, NorgeDOFEtne SparebankHaugesund SparebankNorwegian Energy CompanyRomRealTTS GroupWilsonResultater, utenlands Berkshire Hathaway (Warren Buffett)Internasjonalt skal 44 selskaper i ilden. Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Verdipapirer, 4. kvartal 2018Ekteskap og skilsmisser, 2018Verdipapirfond, kvartalstall, 4. kvartal 2018Befolkning, 1. januar 2019Befolkning, 4. kvartal 2018Tallene slippes klokken 08:00.Makro, utenlandsJapan: KPI, januarTyskland (08:00): BNP endelig, 4.kvTyskland (10:00): IFO, februarEMU (11:00): KPI endelig, januarKilder: Oslo Børs, CNBC, SSB, TDN Direkt


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også