DNB Markets oppgraderer Ocean Yield

Meglerhuset mener intensjonsavtalene med Aker Energy fjerner risikoen rundt utbyttebetalinger. 

Børs

DNB Markets oppgraderer i en oppdatering Ocean Yield til kjøp fra hold, ifølge TDN Direkt.Kursmålet jekkes samtidig opp til 71 kroner, fra 58 kroner.Meglerhuset viser til at Ocean Yields justerte kvartalsresultat kom inn omtrent som ventet. I tillegg er intensjonsavtalene med Aker Energy for selskapets FPSO med på å fjerne risiko rundt selskapets utbytteutbetalinger.Ocean Yield fikk et resultat etter skatt på minus 49,9 millioner dollar i 4. kvartal 2018, mot 30,9 millioner kroner i samme periode året før.Inntektene falt i samme periode fra 89,5 til 64,2 millioner dollar. Nordea Markets anbefaler hold på Ocean Yield og skriver ifølge nyhetsbyrået at selskapets egenkapitalandel falt til 31 prosent i fjerde kvartal, sammenlignet med deres estimat på 33 prosent.Meglerhuset ser risiko for ytterligere nedskrivninger og at det dermed er sannsynlig at egenkapitalen komme under ytterligere press.

ocean yield
dnb markets
nordea markets